Alle juridische info die je nodig hebt: ontdek onze brochures en infofiches!


Naar de notaris ga je niet zomaar. Vaak is dit naar aanleiding van een belangrijk – droevig of vreugdevol – moment. Meestal ook een emotioneel moment… waar ook een stevige portie juridische uitleg mee gepaard gaat.

De regels over erven, trouwen, ondernemen, je successie plannen… zijn allesbehalve eenvoudig. Nochtans moet je perfect weten wat je opties zijn. Want het gaat om cruciale beslissingen in je leven, die vaak ook een impact hebben op het vermogen van je naasten.

Daarom werkt Notaris.be al jaren aan handige brochures en infofiches.

Ondernemen, een woning kopen, erven, schenken, een zorgvolmacht opstellen… noem maar op. Over elk topic kan je op Notaris.be een brochure raadplegen die je de volledige uitleg geeft… in heldere en begrijpelijke taal.

Maar omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, heeft Notaris.be ook werk gemaakt van infofiches. Deze infofiches leggen je op een eenvoudige manier uit hoe bepaalde juridische regels in elkaar zitten.

Benieuwd? Neem gerust een kijkje op Notaris.be. Je kan de brochures en infofiches hier downloaden en afdrukken.

Geef een reactie