Biddit.be: online een woning kopen op een eenvoudige en veilige manier

biddit_fb_cover nl 2.2

De veiligste manier om online een woning te kopen, dat is Biddit. Je weet precies wat te doen, met één klik doe je een bindend bod vanuit je zetel én de notaris staat je bij van A tot Z. Snel, eenvoudig én betrouwbaar. 

Transparant
Biddit is bijzonder transparant: elk bod dat wordt uitgebracht is zichtbaar voor iedereen die de site bezoekt. De periode dat er effectief kan geboden worden is ook duidelijk aangeven en bedraagt 8 dagen. Eens die periode voorbij, weet je meteen of je de hoogste bieder bent. In dat geval zal de notaris je contacteren om de verkoop te finaliseren.

Snel
Via Biddit kan je in een paar weken tijd eigenaar worden van een woning. Een pak sneller dan bij een klassieke verkoop, waar er 3 à 4 maanden zitten tussen de verkoopovereenkomst en de akte. Bij een online verkoop via Biddit zal de notaris immers alle controles vooraf hebben afgerond, zodat je als koper én als verkoper meteen weet waar je aan toe bent.

Belangrijk: elk bod dat je uitbrengt, is bindend 
Biddit is gebruiksvriendelijk, maar niet vrijblijvend: de notaris kent elke bieder en elk bod dat hij/zij doet is bindend.
Een woning (ver)kopen is sowieso een belangrijk moment voor zowel de koper als de verkoper. Voor heel wat mensen is het de grootste investering in hun leven. In die zin raden de notarissen potentiële kopers aan om zich goed voor te bereiden: breng een bezoek aan de woning, ken de limieten van je beschikbare budget en als je een lening wil aangaan, neem dan zeker vooraf contact op met je bank.

Meer weten? Surf naar www.biddit.be of neem contact op met je notaris.

biddit_flexmail_NL

 

Geef een reactie